Kulinarna Akademia Coachingu stanowi przejaw działalności twórczej Doroty Jaworskiej o indywidualnym charakterze, w rozumieniu ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych. Naruszenie praw autorskich Doroty Jaworskiej skutkować będzie postępowaniem karnym i sprawą przed sądem cywilnym.

KULINARNA AKADEMIA COACHINGU DLA BIZNESU

Nowatorska forma motywacji i integracji pracowników, budowania zespołów, poprawy wyników sprzedaży i organizacji pracy.

Warsztaty powstały z myślą o tych firmach i organizacjach, które szukają nowych,  oryginalnych pomysłów na motywację pracowników i integrację zespołów, a także nastawionych na poprawę komunikacji, wzrost sprzedaży i pracy zespołowej. Dbamy nie tylko o walory smakowe, ale także o ducha zespołu.

Warto też odwiedzić stronę warsztatów kulinarnych

Klient sam decyduje potrawy jakiej kuchni będzie przygotowywał. Może to być min.

  • kuchnia śródziemnomorska
  • tradycyjna kuchnia polska
  • kuchnia azjatycka
  • kuchnia japońska
  • kuchnia francuska
  • kuchnia włoska
  • kuchnia meksykańska
  • kuchnia żydowska
  • kuchnia amerykańska
  • kuchnia skandynawska
  • kuchnia molekularna
  • kuchnia fusion

WARTOŚĆ DODANA WARSZTATÓW

Stosowanie metod coachingowych podczas wspólnego gotowania, dzięki którym efekt widoczny jest w postaci poprawy komunikacji i relacji pomiędzy członkami zespołu czy rozwiązywaniu konfliktów. Pracownicy uświadamiają sobie, że w zespole siła, a w środowisku zawodowym motywacja szybko przekłada się na wyniki pracy. Wśród metod i narzędzi coachingowych są m.in. praca na wartościach, metaforach, obrazie, perspektywie. Dzieje się tak dzięki profesjonalnemu coachowi – Dorocie Jaworskiej (ACC ICF).

Kulinarna Akademia Coachingu w języku polskim, angielskim, niemieckim i francuskim

MIEJSCE – warsztaty prowadzone są w profesjonalnych, odpowiednio przystosowanych salach w różnych lokalizacjach.

KORZYŚCI:

  • Poprawa komunikacji w zespole
  • Budowanie relacji w kontaktach interpersonalnych, w tym z klientami czy kontrahentami
  • Wzrost świadomości pracy zespołowej
  • Wzrost świadomości roli poszczególnych członków zespołu
  • Rozwiązywanie konfliktów wśród pracowników
  • Identyfikacja pracowników z wartościami firmowymi
  • Wzrost motywacji i zaangażowania pracowników
  • Wzrost sprzedaży
  • Większa efektywność w pracy projektowej

PROWADZĄCY:

Dorota Jaworska – Pomysłodawczyni coachingowych warsztatów kulinarnych. Coach ACC ICF, praktyk, doradca biznesowy, certyfikowany Trener Biznesu House of Skills, Akredytowany Konsultant Insights Discovery, członek ICF Polska i ICF Global, członek PTTB. Posiada ponad 14 letnie doświadczenie w obszarze HR. Doświadczony coach i trener biznesu. Specjalizuje się w coachingu biznesowym i komunikacji wewnętrznej. Prowadzi firmę DoradKom. Autorka wielu publikacji i porad eksperckich oraz recenzji książek z obszaru coachingu, komunikacji wewnętrznej, HRM. Jeden z prelegentów XXII Kongresu Kadry & Expo 16-18.11.2015 w Warszawie (przeprowadzenie indywidualnych sesji coachingowych dla uczestników PREMIUM).

Krzysztof Gawlik – World Master Chef 2015, Executive Chef of New York University of Technology, Ekspert Kulinarny RM Gastro Polska. Szkoli poprzez dzielenie się nabytą wiedzą, organizuje, uruchamia i naprawia nowe oraz istniejące obiekty gastronomiczno-hotelarskie. Oprócz oddawania się swojej pasji kucharskiej, prowadzi szkolenia i prezentacje w zakresie obsługi pieców konwekcyjno-parowych i nowoczesnych technologii oraz urządzeń w gastronomii. Od 2011 roku partner biznesowy firmy DoradKom w obszarze prowadzenia warsztatów kulinarnych dla firm, instytucji i organizacji. Partner strategiczny w obszarze coachingowych warsztatów kulinarnych prowadzonych na terenie całego kraju jak i poza jego granicami.

Michał Bałazy – szef kuchni, Executive Chef, netTVmaker, konferansjer, Ambasador Kulinarny Polski, vloger, bloger, juror Polskich i Międzynarodowych konkursów kulinarnych.  Kucharz Prezydenta Polski Lecha Wałęsy (2008, 2010, 2012, 2015), kucharz Prezydenta Polski Aleksandra Kwaśniewskiego (2010, 2012, 2014), szef kuchni i executive chef podczas obchodów Diamentowego Jubileuszu Panowania jej wysokości królowej Elżbiety II ( 2012 ), osobisty kucharz następcy tronu w Bahrajnie – szejka Nassera bin Hamad Al Khalifa (2012, 2014). Od 2014 roku prowadzi vlog i blog kulinarny KreatorSmaku.tv. Współpracuje z TVP 2 gotując w porannym programie PYTANIE NA ŚNIADANIE.  Partner strategiczny w obszarze coachingowych warsztatów kulinarnych prowadzonych na terenie całego kraju jak i poza jego granicami.

Marek Starzyński – Szef Kuchni,  doświadczony kucharz i zapalony pasjonat gotowania swoją kulinarną wędrówkę rozpoczął w szkole gastronomicznej w Opolu, która spotęgowała jego pasję do gotowania i rozbudziła chęci poszerzania gastronomicznej wiedzy. Nieustannie dokształca się zarówno w Polsce jak i za granicą (Francja, Jersey, Lwów ), wymienia się wiedzą i doświadczeniem z innymi znanymi kucharzami na wszelkich pokazach czy przedsięwzięciach gastronomicznych. Jako kucharz z 19-letnim doświadczeniem promuje swoją pasję współpracując z placówkami kształcącymi młodzież w kierunku gastronomicznym oraz koncernami gastronomicznymi. Laureat różnych konkursów kulinarnych, Prezes Stowarzyszenia Kucharzy Regionu Opolskiego, członek Polskiej Akademii Sztuki Kulinarnej, założyciel Szkoły Gotowania w Opolu, Juror w wielu konkursach kulinarnych członek Międzynarodowego Stowarzyszenia EURO-Toques. Obecnie szef kuchni Willa Park Opole ***, Hotel Confero Nysa ***. Partner biznesowy DoradKom w obszarze warsztatów kulinarnych w Opolu.

NASI SPONSORZY I PARTNERZY:

logo KauflandDLACZEGO WARTO WZIĄĆ UDZIAŁ W KULINARNEJ AKADEMII COACHINGU:
  • DoradKom współpracuje z kucharzami rangi krajowej i międzynarodowej
  • DoradKom zapewnia pełen profesjonalizm i niezapomniane wrażenia
  • DoradKom zapewnia stałe miejsca do przeprowadzenia warsztatów kulinarnych (opolskie)
  • DoradKom dysponujemy przenośnym sprzętem, co pozwala na na organizację warsztatów w dowolnym miejscu, zgodnie z życzeniami Klienta
  • DoradKom zapewnia poprowadzenie warsztatów również w języku angielskim, niemieckim i francuskim

CO ZREALIZOWALIŚMY W RAMACH KULINARNEJ AKADEMII COACHINGU?

1.Podczas Akademii Coachingu ICF Opole 2015 (9-11.10.2015), firma DoradKom i RM Gastro była sponsorem i organizatorem coachingowych warsztatów kulinarnych. Dorota Jaworska (Coach ACC ICF) razem z World Master Chef 2015 – Krzysztofem Gawlikiem poprowadziła coachingowe warsztaty kulinarne dla Coachów ICF Polska. Coaching zespołowy z elementami pracy z metaforą, integracja 11 oddziałów ICF Polska została zastosowana poprzez przygotowanie sałatki i podanie jej w najbardziej oryginalny i symboliczny sposób.

Kreatywność zespołów widoczna jest na zdjęciach dostępnych na Facebooku oraz w formie flimiku na YouTubie

2.KOBIETA ODWAŻNA JAK KOKTAJL. Z cyklu inspirujące spotkania ze zdrowym smakiem 22.04.2016 17:00-20:00 (coaching grupowy, 8-12 osób, Opis, formularz zgłoszenia i cena warsztatów, zapisy do 20.04.2016).

 

Zobacz referencje

Harmonogram kolejnych warsztatów wkrótce

W razie jakichkolwiek pytań, zapraszamy do kontaktu kom. 606 498 770