Kulinarna Akademia Coachingu stanowi przejaw działalności twórczej Doroty Jaworskiej o indywidualnym charakterze, w rozumieniu ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych. Naruszenie praw autorskich Doroty Jaworskiej skutkować będzie postępowaniem karnym i sprawą przed sądem cywilnym.

KULINARNA AKADEMIA COACHINGU DLA BIZNESU

Nowatorska forma motywacji i integracji pracowników, budowania zespołów, poprawy wyników sprzedaży i organizacji pracy.

Warsztaty powstały z myślą o tych firmach i organizacjach, które szukają nowych,  oryginalnych pomysłów na motywację pracowników i integrację zespołów, a także nastawionych na poprawę komunikacji, wzrost sprzedaży i pracy zespołowej. Dbamy nie tylko o walory smakowe, ale także o ducha zespołu.

Warto też odwiedzić stronę warsztatów kulinarnych

Klient sam decyduje potrawy jakiej kuchni będzie przygotowywał. Może to być min.

  • kuchnia śródziemnomorska
  • tradycyjna kuchnia polska
  • kuchnia azjatycka
  • kuchnia japońska
  • kuchnia francuska
  • kuchnia włoska
  • kuchnia meksykańska
  • kuchnia żydowska
  • kuchnia amerykańska
  • kuchnia skandynawska
  • kuchnia molekularna
  • kuchnia fusion

WARTOŚĆ DODANA WARSZTATÓW

Stosowanie metod coachingowych podczas wspólnego gotowania, dzięki którym efekt widoczny jest w postaci poprawy komunikacji i relacji pomiędzy członkami zespołu czy rozwiązywaniu konfliktów. Pracownicy uświadamiają sobie, że w zespole siła, a w środowisku zawodowym motywacja szybko przekłada się na wyniki pracy. Wśród metod i narzędzi coachingowych są m.in. praca na wartościach, metaforach, obrazie, perspektywie. Dzieje się tak dzięki profesjonalnemu coachowi – Dorocie Jaworskiej (ACC ICF).

Kulinarna Akademia Coachingu w języku polskim, angielskim, niemieckim i francuskim

MIEJSCE – warsztaty prowadzone są w profesjonalnych, odpowiednio przystosowanych salach w różnych lokalizacjach.

KORZYŚCI:

  • Poprawa komunikacji w zespole
  • Budowanie relacji w kontaktach interpersonalnych, w tym z klientami czy kontrahentami
  • Wzrost świadomości pracy zespołowej
  • Wzrost świadomości roli poszczególnych członków zespołu
  • Rozwiązywanie konfliktów wśród pracowników
  • Identyfikacja pracowników z wartościami firmowymi
  • Wzrost motywacji i zaangażowania pracowników
  • Wzrost sprzedaży
  • Większa efektywność w pracy projektowej

NASI SPONSORZY I PARTNERZY:

logo KauflandDLACZEGO WARTO WZIĄĆ UDZIAŁ W KULINARNEJ AKADEMII COACHINGU:
  • DoradKom współpracuje z kucharzami rangi krajowej i międzynarodowej
  • DoradKom zapewnia pełen profesjonalizm i niezapomniane wrażenia
  • DoradKom zapewnia stałe miejsca do przeprowadzenia warsztatów kulinarnych (opolskie)
  • DoradKom dysponujemy przenośnym sprzętem, co pozwala na na organizację warsztatów w dowolnym miejscu, zgodnie z życzeniami Klienta
  • DoradKom zapewnia poprowadzenie warsztatów również w języku angielskim, niemieckim i francuskim

 

 

W razie jakichkolwiek pytań, zapraszamy do kontaktu kom. 606 498 770